yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - E&I Engineer

Leergierige hands-on technicus

Functieomschrijving

Het realiseren van de elektrische en instrumentatiegerelateerde engineeringactiviteiten. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van risico-analyses. Het analyseren, interpreteren en bewaken van de kwaliteit.
Het uitwerken van detailontwerpspecificaties en het vervaardigen van (detail-)tekeningen. Het oplossen van specifieke technische problemen. Het controleren van tekeningen en berekeningen van andere collega's en/of derden. Het testen van ontworpen en reeds gebouwde besturingspanelen. Programmeren van PID-regelaars, flowcomputers, beveiligingscomponenten tijdens het testen van de panelen. Begeleiden van de programmering van PLC's. Het opstellen van gebruikershandleidingen en indien nodig het controleren van instructies van klanten. Zorgen voor een compleet E&I-dossier ten behoeve van de overdracht naar commissioning.

Profiel

U volgde een MTS- of HTS-opleiding energietechniek, elektrotechniek en/of besturingstechniek en heeft ervaring met het engineeren van besturingspanelen en/of besturingsinstallaties. U bent bekend met E-plan 5 en/of E-plan P8. Uit uw tekeningen blijkt dat u zich kunt inleven in de gebruiker, praktische ervaring als monteur geldt daarom als een pré. Ervaring met Siemens S7 is eveneens een pré. U beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift, goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. U werkt zelfstandig en op een effectieve en efficiënte wijze.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.