Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - E&I Engineer

Leergierige hands-on technicus

Functieomschrijving

Het realiseren van de elektrische en instrumentatiegerelateerde engineeringactiviteiten. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van risico-analyses. Het analyseren, interpreteren en bewaken van de kwaliteit.
Het uitwerken van detailontwerpspecificaties en het vervaardigen van (detail-)tekeningen. Het oplossen van specifieke technische problemen. Het controleren van tekeningen en berekeningen van andere collega's en/of derden. Het testen van ontworpen en reeds gebouwde besturingspanelen. Programmeren van PID-regelaars, flowcomputers, beveiligingscomponenten tijdens het testen van de panelen. Begeleiden van de programmering van PLC's. Het opstellen van gebruikershandleidingen en indien nodig het controleren van instructies van klanten. Zorgen voor een compleet E&I-dossier ten behoeve van de overdracht naar commissioning.

Profiel

U volgde een MTS- of HTS-opleiding energietechniek, elektrotechniek en/of besturingstechniek en heeft ervaring met het engineeren van besturingspanelen en/of besturingsinstallaties. U bent bekend met E-plan 5 en/of E-plan P8. Uit uw tekeningen blijkt dat u zich kunt inleven in de gebruiker, praktische ervaring als monteur geldt daarom als een pré. Ervaring met Siemens S7 is eveneens een pré. U beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift, goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. U werkt zelfstandig en op een effectieve en efficiënte wijze.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.