Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Customs Process Engineer

Met kennis van douane processen

Functieomschrijving

De Customs Process Engineer is verantwoordelijk voor het goed beheren van douane-gerelateerde processen in de warehouse organisaties. U bent verantwoordelijk voor het vastleggen en optimaliseren van douane gerelateerde processen. Daarnaast bewaakt u de uitvoering en indien nodig traint en instrueert u de gebruikers van deze processen. U communiceert wijzigingen en stemt deze af op de processen en systemen. U draagt zorg voor de optimale afstemming van WMS op DMS systemen. U bent ook in staat om de wensen van de klanten te vertalen naar proces-oplossingen. U participeert bij klant implementaties en douane-projecten.

Profiel 

U bent in het bezit van een MBO+ of HBO- diploma in de logistieke richting. Tevens heeft u kennis en ervaring van warehouse- en distributieprocessen. Ervaring met douanepocessen in een sterke pré. Daarnaast bent u communicatief sterk en heeft u goede goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten