Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Constructeur

Creatieve zelfstandige ontwerper

Functieomschrijving 

U werkt binnen grote internationale omgevingen maar ook binnen kleine engineering teams. Wij zijn actief binnen de high tech industrie, medische industrie, speciaal machinebouw en marine & offshore industrie. U werkt samen met elektro- en software engineers om variërende engineeringsprojecten tot een succes te maken. U bent verantwoordelijk voor het construeren van functionerende ontwerpen. Indien nodig werkt u de ontwerpen ook uit tot detailtekeningen.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HTS-opleiding of WO-opleiding werktuigbouwkunde. U bent in staat tot het zelfstandig construeren en tekenen op basis van specificaties geformuleerd door een hoofdconstructeur of lead engineer. U bent bekend met NX/Unigraphics, Inventor of SolidWorks. De beheersing van andere (extra) pakketten is een pré. U bent zelfstandig en creatief. U heeft goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Tevens beheerst u de Engelse en/of Duitse taal in woord en geschrift. Kennis en ervaring van sterkteberekeningen met de hand of FEM analyses is een pre. 

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten