Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Central Valo Engineer

Ondersteunende afdeling

Functieomschrijving

De hoofdactiviteiten van de ondersteunde afdeling zijn het coordineren, plannen en uitvoeren van het productie/test-proces voor Office en Production machines en onderdelen. De productievoorbereiding voor nieuwe en bestaande produkten en onderdelen. Begeleiding van het productie proces (Engineering).
Tevens horen het inspecteren, ontvangen & repareren van geretourneerde machines uit verkoopkanalen en het coordineren, voorbereiden, plannen en het uitvoeren van het Asset Recovery proces hoort ook bij de taken.
 
De functie kenmerkt zich door de technische en logistieke werkvoorbereiding ten behoeve van de dagelijkse productie. De Engineer draagt zorg voor het opstellen en beheren van technische procedures.
Het overdragen en trainen van de in- en externe produktieorganisatie. Tot de taken van Engineering hoort ook input leveren voor de produktielijn-inrichting met bijbehorende tooling en (shopfloor) systemen en het identificeren en oplossen van mogelijke knelpunten met betrekking tot de productiecapaciteit. Communicatie met de verkoopmaatschappij over klantenwensen mbt pre-installatie voorbereiding. Bijdragen aan procesverbeteringen en participeren in projecten in samenwerking met wereldwijde partners.

Profiel 

U beschikt over een HBO diploma in Computer/Elektro-techniek. Tevens dient u te kunnen programmeren in Visual Basic (maken van testscripts). U beschikt over grondige PC (MS Office, Operating system, Excel, Acces) en netwerk kennis. Ook heeft u kennis van kopieermachines. U bent een problemsolver en beschikt over root cause analyse vaardigheden. U bent pro-actief, gemotiveerd en initiatiefrijk en beheerst de Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.