Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Casemanager Werk

Proactief en prestatiegericht

Functieomschrijving 

U verleent ondersteuning aan klanten via verschillende communicatiekanalen: persoonlijk,
telefonisch of digitaal via internettoepassingen, zodanig dat de zelfredzaamheid van de klant op de arbeidsmarkt wordt vergroot en deze zich doeltreffender op de arbeidsmarkt kan bewegen en dat de klantwerkzoekende zich bewust is van zijn eigen verantwoordelijkheid bij het verwerven van werk en inkomen.
U onderhoudt en verbetert de relatie met klant en werkgevers zodanig dat door marktbewerking en vacature-intake het aanbod van vacatures zowel kwalitatief als kwantitatief wordt geoptimaliseerd.

Verder voert u een werkintake-gesprek met WWB-klantwerkzoekende om inzicht te krijgen of matchen en bemiddeling tussen vraag en aanbod. Tevens voert u (vervolg)bemiddelingsgesprekken met de WWB-klantwerkzoekende met het doel de klant toe te leiden tot de arbeidsmarkt.

Profiel 

U heeft een afgeronde opleiding op HBO-niveau (richting personeelswerk of gelijkwaardig). Daarbij heeft u relevante werkervaring in het omgaan met klanten, kennis van de arbeidsmarkt en van sociale zekerheid, ervaring met werkgeverscontacten en ervaring en aantoonbare resultaten met matching.
Verder bent u flexibel, klant- en servicegericht, zelfstandig en proactief.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.