Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Bouwkundig Project Engineer

Verantwoordelijk voor het definiëren, implementeren en borgen van projecten.

Functieomschrijving 

U bent belast met het realiseren van nieuwbouw-, renovatie-, en vervangingsprojecten. Hierbij ligt de nadruk op het mede definiëren van basiseisen en het maken van ontwerpen, het formuleren en bewaken van de gewenste kwaliteit, het opstellen en bewaken van de budgetten en planningen en het verzorgen van alle noodzakelijke vergunningen.

Tevens geeft u, in projectteamverband, leiding aan een team van project-engineers en externe bedrijven.
U bent verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van multidisciplinaire projecten.
U bewaakt de voortgang en kwaliteit van opdrachten die uitgevoerd worden door externe bedrijven en u onderhoudt contacten, zowel binnen als buiten de onderneming.

Ook behoort tot uw taken het periodiek inspecteren van de gebouwen, terreinen en constructies, het adviseren, documenteren en rapporteren hieromtrent. Tevens stelt u hiervoor een beheersplan op.
U bent verantwoordelijk voor het opstellen van richtlijnen en procedures voor optimaal onderhoud van gebouwen en terreinen en levert vaktechnische inbreng in masterplannen en terreininfrastructuurprojecten.
Tot slot behoren taken als het technisch beheren van milieutechnische voorzieningen en op peil houden van de kwaliteit en kwantiteit, tot uw portefeuille.

Profiel   

U beschikt over een HBO-diploma bouwkunde. U heeft projectmanagementervaring met multidisciplinaire projecten en u heeft goede communicatieve eigenschappen. Tevens beschikt u over analytisch vermogen en legt u gemakkelijk contacten. U beheerst de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.