Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Bestuurlijk jurist handhaving openbare orde

Met een gezonde dosis lef en een creatieve en pragmatische instelling

Functieomschrijving 

U bent verantwoordelijk voor een "hands on" juridische aanpak van de overlast binnen de openbare ruimte. Heel concreet bent u verantwoordelijk voor de aanpak van drugsoverlast, regulering van prostitutie en bestrijding misstanden seksbranche, de uitvoering van integrale controles, jeugdoverlast enverzorgt u de advisering aangaande algemeen juridische onderwerpen als het antennebeleid, staatsrecht en de Wet Regierol Gemeenten. Het behandelen van en adviseren over complexe handhavingdossiers in het kader van regelgeving onder andere op het gebied van de APV behoort tot uw taken.

In samenwerking met inspecteurs, collega's uit andere teams en andere handhavende partijen bent u verantwoordelijk voor het opstellen van waarschuwingen, handhavingbesluiten en verweerschriften. U verzorgt de kwaliteit en volledigheid van de complexe handhavingdossiers en behandelt van zienswijzen en bezwaarschriften. U dient het hoger doel van de afdeling en dat is de aanpak van criminaliteit en overlast. U vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures bij de Commissie Bezwaarschriften, de Rechtbank en de Raad van State en adviseert over toepassen en uitvoeren van diverse wetten.

Profiel 

REEF is op zoek naar een bestuurlijk handhavingsjurist met een creatief denkvermogen, lef en een pragmatische werkwijze. U bent proactief, een echte aanpakker en u communiceert helder, tijdig en volledig. U bent een echte teamplayer en u heeft een goed gevoel voor politieke verhoudingen en kunt omgaan met tegenstrijdige belangen. U heeft een opleiding Nederlands Recht op academisch niveau succesvol afgerond en bent op korte termijn parttime inzetbaar.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.