Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Beleidsmedewerker Welzijn en Onderwijs

Met uitstekende schriftelijke vaardigheden, daadkracht en een sterk analytisch vermogen

Functieomschrijving 

U bent binnen de gemeente beleidsmatig verantwoordelijk voor een diversiteit aan beleidsmatige knelpunten op de taakvelden welzijn en onderwijs. U heeft allround ervaring en bent ingevoerd op zowel jeugdbeleid als het onderwerp passend onderwijs. U weet zelf uw werk goed in te richten en de prioriteiten te bepalen. In onderhandeling met extern betrokkenen komt u overtuigend over. U stelt zo nodig (prestatie)overeenkomsten op voor bijvoorbeeld peuterspeelzalen en musea. Hiernaast kan het zijn dat u diverse andere beleidsmatige werkzaamheden zult verrichten, dit in overleg met het cluster onderwijs & welzijn.

Profiel 

U heeft geruime beleidservaring binnen gemeenten opgedaan specifiek op het taakveld van welzijn en onderwijs en u heeft goede schriftelijke vaardigheden. U bent hbo opgeleid en werkt graag projectmatig en resultaatgericht. U heeft een goed gevoel voor politieke belangen en weet hier prima mee om te gaan.
Verder bent u een flexibele en prettige collega om mee om te gaan, enig (commercieel) inzicht en en erkent u het belang van een goede voortgangsrapportage.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.