Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Beleidsmedewerker Vastgoed

Vastgoedspecialist op specifiek beleidsontwikkeling onderwijsgebouwen

Functieomschrijving 

De helft van het maatschappelijk vastgoed van onze opdrachtgever betreft onderwijsgebouwen. Hiervoor geldt specifieke wetgeving. Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker (in de rol van gedelegeerd opdrachtgever) met ruime ervaring op het gebied van onderwijshuisvesting. U als beleidsmedewerker kent de landelijke en lokale regelgeving en weet deze toe te passen en u beschikt over een eigen visie op dit domein.

U heeft bovengemiddeld affiniteit met de beleidsvelden in het maatschappelijk domein (onderwijs, welzijn, sport, jeugd, cultuur). U weet wat er speelt en wat de beleidsprioriteiten zijn. U bent een bruggenbouwer tussen beleidsafdelingen en het vastgoed. U beschikt over de competenties om de rol van gedelegeerd opdrachtgever (projectleider) uit te voeren. Bij projecten valt te denken aan complexere verbouwingen of functionele aanpassingen van gebouwen. U  fungeert als gedelegeerd opdrachtgever namens de beleidsafdelingen (vooral Jeugd & Onderwijs). U stelt projectnotities en voortgangsrapportages op en neemt deel aan stuur- en projectgroepen.

Kennis en ervaring van vastgoed is een noodzaak. Wij hebben behoefte aan een collega die in staat is om beleidswensen concreet te vertalen in huisvestingsplannen (o.a. programma's van eisen).
U opereert binnen een context waarbij politiek en bestuur een belangrijke rol spelen. U heeft gevoel bij deze verhoudingen en weet hierin feilloos te manoeuvreren. Binnen de kaders van functie en takenpakket werkt u als beleidsmedewerker zelfstandig.

Profiel 

  • U beschikt over tenminste een HBO afgeronde opleiding richting Vastgoed en/of Sociale Wetenschappen. 
  • U heeft tenminste 5 jaar aantoonbare en relevante beleidservaring opgedaan binnen de overheid, op het terrein van Maatschappelijk Vastgoed/Onderwijs. 
  • U bent 36 uur per week beschikbaar.
  • U bent in staat beleidswensen concreet door te vertalen naar huisvestingplannen (o.a. programma's van eisen). 
  • U bent een echte teamspeler. U helpt collega's met vragen en aarzelt niet om zelf ondersteuning te vragen. 

Wij zoeken geen solist, maar een teamspeler. De eigen ervaring en kennis wordt binnen de afdeling actief gedeeld. U bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen en resultaatgericht te werken. U bent dusdanig ervaren en zelfstartend dat u 'direct kan instappen'.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.