Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Application Manager

Met een goede beheersing van Primavera

Functieomschrijving

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de in stand houding van, en aanpassingen aan de IT applicatie AMS (Advanched Management Solutions). Tot uw taken behoren onder meer het begeleiden van optimalisatie projecten om de toepassing van applicaties uit te breiden en te verbeteren. U voert wijzigingen uit volgens het change management proces en verhelpt incidenten volgens het incident management proces.  Tevens bent u verantwoordelijk voor het installeren en testen van nieuwe versies van applicaties.
U heeft een ondersteunende en adviserende rol voor de keyusers en traint de gebruikers van de applicaties. 

U werkt nauw samen met je directe collega's en klanten binnen de organisatie. Uw speelveld is een internationale organisatie met een hoge dynamiek waarin het Planning een cruciale rol heeft. 

Profiel

U beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar. Daarbij is toepasbare kennis en ervaring van de applicatie AMS een pre. Tevens heeft u minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare functies. U bezit over aantoonbare kennis en ervaring met complexe grote applicatie
omgevingen in een internationale setting. U heeft kennis van SQL Reporting Services, Visual Basic en SQL georiënteerde programmeertalen. Tevens heeft u kennis en ervaring met requirement management, testmanagement (V-model). U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
U bent sterk oplossingsgericht met een hoge mate van creativiteit en flexibiliteit.

Solliciteren op deze functie

Dit project is afgerond. Stuur een open sollicitatie, of bekijk de projecten op de pagina vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.