Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Adviseur verandertrajecten

Proces initiëren/aanjagen en bewaken

Functieomschrijving 

Als organisatieadviseur adviseert u zowel directie als afdelingsmanagers bij de verandertrajecten binnen het domein Dienstverlening en Bedrijfsvoering (Financiën, Personeel en Organisatie, Communicatie, Juridische Zaken en Inkoop, Facilitaire Zaken en Informatie en Automatisering). Een aantal afdelingen staat aan het begin van een organisatieverandering en heeft daarvoor al een eerste plan van aanpak opgesteld. Daarbij bent u in staat om te schakelen tussen een centrale regierol en decentrale ondersteuning op afdelingsniveau.

U bent een kritische sparringpartner op managementniveau en heeft een visie op veranderprocessen die aansluit bij de verandertrajecten binnen de organisatie. Tevens bent u schrijver van de voor het besluitvormingsproces benodigde rapportages.

Profiel 

U heeft een academisch werk- en denkniveau en ervaring met complexe verandertrajecten, inclusief de borging van de verandering, bij organisaties in de publieke sector en bij voorkeur kennis van het sociaal statuut en de leidraad organisatieveranderingen. Tevens heeft u ten minste 5 jaar ervaring met projectmanagement en aansturing van complexe projecten. Ook heeft u aantoonbare ervaring met het betrekken van de OR bij complexe veranderprocessen met het oog op de gevoeligheid daarbinnen en ervaring bij vergelijkbare organisaties met het aanjagen van zowel de harde kant van veranderingen
(structuren, processen), als de zachte kant (gedrags- en cultuurverandering).

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.