Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Adviseur P&O

Binnen een nieuw gevormde organisatie

Functieomschrijving 

Als Adviseur P&O geeft u gevraagd en ongevraagd advies aan het management over het HR beleid en de uitvoering hiervan, over P&O instrumenten en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ondersteunt u het management bij werving & selectie, verzuim en ontwikkeling.
U levert een bijdrage aan het continue proces van organisatie-ontwikkeling. Ook bent u als Adviseur P&O verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en implementeren van het centrale HR-beleid, het signaleren van trends en ontwikkelingen en het doen van voorstellen inzake het afstemmen van het HR-beleid op de gesignaleerde behoeften en knelpunten binnen de organisatie.
U schrijft beleidsstukken en stelt arbeidsvoorwaarden en rechtspositie regelingen op. Verder neemt u deel aan projectgroepen en werkgroepen op het gebied van P&O.
Het betreft een fulltime project per direct voor de duur van twee maanden, verlenging is mogelijk.

Profiel 

U heeft een HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding op het gebied van P&O aangevuld met vakgerichte trainingen en cursussen en vijf jaar ervaring als P&O adviseur binnen een gemeente en bent dus bekend met de CAR/UWO.
Verder beschikt u over competenties als klantgericht, initiatief tonen, organisatiesensitiviteit, probleemanalyse en flexibel.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.