Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Adviseur Human Resources Development

Aantoonbare ervaring met het opzetten van MD-projecten binnen gemeentelijke overheid

Functieomschrijving 

Als organisatieadviseur bent u verantwoordelijk voor een aantal HRD-projecten om die effectief tot uitvoering te brengen. Human Resources Development staat voor het ontwikkelen van het menselijk kapitaal in de organisatie. Vanuit het HR-programma staan een flink aantal trajecten op de rol; sommige nog in de ontwerpfase, andere staan al klaar voor implementatie zoals onderstaand omschreven. 
 
3D-MD: Implementatie van het leiderschapsprogramma voor de leidinggevenden. Ontwerp en aanbesteding zijn rond. Opdracht is detailleren van het programma in samenwerking met externe partner, verfijnen van de resultaten, communicatie, regie op totale programma, verantwoordelijk voor planning en organisatie in samenwerking met de projectassistent.
 
Strategisch opleiden: in lijn met HR-visie en het bestaande strategische opleidingsbeleid. Advies en programmering van het uitvoeringsprogramma. Verantwoordelijk voor communicatie en aansturen van de organisatie, regie op totale programma in samenwerking met verschillende projectleiders/organisatoren van leergangen en trainingen. 
 
Loopbaanadviescentrum: advies doorontwikkeling intern loopbaanadviescentrum (samenwerking in regio en inhoud van het aanbod). Realiseren van het voorgestelde advies. Inwerken en aansturen van ingehuurde loopbaanadviseur(s). 
 
Op projectbasis nader af te spreken klussen, bijvoorbeeld: Implementatie Aanstelling algemene dienst, evaluatie Inhuurdesk en Klussenbank irt Strategisch kader inhuur, uitrol Strategische personeelsplanning.

Profiel 

U bent een zelfstartende en zelfstandige professional die in de rol van beleidsadviseur en projectleider, op het snijvlak van strategische en tactische ontwikkelvraagstukken, een aantal HRD-trajecten van ontwerp tot uitvoering kan brengen.
U bent een energieke professional met affiniteit voor ontwikkeling en een resultaatgerichte inslag. Kennis van het vakgebied (HR, P&O, opleiden en ontwikkelen) is van belang; enthousiasme, projectervaring, organisatiesensitiviteit en een vlotte pen zijn in dit project zeker relevant.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.