Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Accountmanager Supply Chain: Inkoop & Logistiek

Sterk in relaties en recruitment

Functieomschrijving

In deze functie bent u, samen met een collega, verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de divisie Supply Chain. Kern van deze functie vormt dan ook het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van duurzame klantrelaties middels een accountplan. Vanuit deze klantrelaties inventariseert u projectmatige vraagstukken op het gebied van inkoop en logistiek en vertaalt deze naar de juiste expertise binnen het team van projectspecialisten van REEF of potentiële specialisten op de arbeidsmarkt. Hiervoor houdt u continu 'voeling'  met de arbeidsmarkt en creëert duurzame relaties met uw kandidatennetwerk.

Daarnaast bent u actief met het opzetten en uitvoeren van activiteiten die bijdragen aan het ambassadeurschap van zowel klant- als kandidaatrelaties. Verder begeleidt u het team van projectspecialisten binnen de divisie Supply Chain. Dit vertaalt zich o.m. in het uitvoeren van een functionerings- en beoordelingscyclus, mede op basis van de evaluatiemomenten en projectmonitoring met uw klant. Uiteraard werkt u nauw en constructief samen met uw collega binnen de divisie Supply Chain en bent pro-actief op zoek naar synergie met collega's binnen andere divisies binnen REEF.

Profiel 

U heeft een afgeronde HBO-/WO-opleiding (bij voorkeur een bedrijfskundige/logistieke richting) met minimaal 3 á 4 jaar commerciële werkervaring binnen een dienstverlenende organisatie.
Naast een professionele instelling, commerciële drive en hands-on houding beschikt u over een gezonde dosis humor.

U bent verder te kenmerken als een relatiebouwer met een sterk empatisch vermogen en in staat  om mee te denken met de verschillende 'klanten' (projectspecialisten, opdrachtgevers en kandidaten).
Ten slotte bent u niet te schuw om de spreekwoordelijke 'meters te maken', gezien de opbouwfase van de divisie.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.