Zoek Alle vacatures

Wendelien Barendregt genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

 De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF installatietechniekREEF installatietechniek heeft Wendelien Barendregt genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

 
Graag stellen we Wendelien aan u voor:

Naam: Wendelien Barendregt
Huidige project: projectleider bij Engie op locatie bij ASML
In dienst bij REEF sinds: april 2014

Wendelien Barendregt

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Wendelien Barendregt namens REEF installatietechniek is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Wendelien is als projectleider verantwoordelijk voor werktuigbouwkundige projecten op locatie bij ASML, met name gericht op het bouwen en modificeren van cleanrooms ten behoeve van de productie. Wat Wendelien kenmerkt is dat ze samen met het team het beste resultaat wil behalen. Ze staat tussen iedereen in en geeft iedereen de ruimte en het vertrouwen om diens werk te realiseren waarbij zij bewaakt dat het beoogde eindresultaat behaald wordt. 

Wendelien is een enthousiaste projectleider die REEF zowel op inhoudelijk vlak als op persoonlijk vlak vertegenwoordigd. Ze is trots op REEF installatietechniek en dat is te merken door haar betrokkenheid bij de organisatie. Ze denkt mee op commercieel vlak en is daardoor een versterking van het team. We zijn trots om te zien hoe REEF-minded ze is. Zo mag Wendelien zich na een intensief opleidingstraject van REEF, dat is afgestemd op de verschillende fases die door doorlopen worden bij het uitvoeren van een project, ‘gecertificeerd projectspecialist’ noemen.

Kenmerkend voor Wendelien is dat ze zorgzaam is voor andere (REEF-)collega’s en altijd klaarstaat voor iedereen. In het belang van REEF en vanuit interesse in een ander praat ze met iedereen en signaleert ze wanneer mensen ergens tegenaan lopen. Ze denkt meteen mee voor een oplossing en/of adviseert. Door haar interesse in de techniek heeft ze enorm veel kennis en ervaring opgedaan, welke ze graag deelt met haar collega’s. Ook met mensen buiten haar team denkt ze proactief mee hoe projecten aangepakt kunnen worden.

Wendelien is open, vrolijk, benaderbaar, oordeelt niet over anderen en behandeld iedereen met respect. Ze is altijd positief gestemd en denkt vooral in mogelijkheden, hoe zaken wèl geregeld kunnen worden in plaats van negatief te worden. Wendelien klaagt niet, maar handelt naar de situatie en past zich aan. Ze is een zeer prettige collega om mee samen te werken.

Vind je dat Wendelien REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Wendelien Barendregt

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.