Zoek Alle vacatures

Vacatures Veldhoven

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Veldhoven. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Veldhoven:

ASML

Bouwkundig projectleider ABW

Het begeleiden van ABW projecten bij ASML te Veldhoven. Naar aanleiding van een eerdere nulmeting en een opgesteld programma van eisen zal de projectleider zorg dragen voor een goede uitvoering van de projecten. De projectleider zal vanuit het programma van eisen en het nieuwe floorplan sturen op de aspecten Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit en deze periodiek rapporteren aan de projectmanager. Het aansturen van diverse installateurs, interieurbouwers en aannemers is een belangrijke taak in deze functie.

 

Project Engineer

Verantwoordelijk voor engineering en uitvoeringsbegeleiding van werktuigbouwkundige projecten.

 

Veiligheidskundige

Het uitgeven en innemen van werkvergunningen die voldoen aan de procedure voor contractors ten behoeve van contractor safety.

Geevers Auto

Projectmanager

Het controleren en initiëren van werkzaamheden binnen het Warehouse Management Systeem Locus, waarbij je tevens als aanspreekpunt geldt voor het in gebruik nemen van het WMS pakket.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.