Zoek Alle vacatures

Vacatures Utrecht

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Utrecht. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Utrecht:

REEF recht - ProRail

Projectondersteuner

Het omzetten van 19 beschreven processen van de afdeling Juridische Zaken naar 1 generiek proces conform het principe van zaakgericht werken.

Bol

Business analist

Als business analist ben je verantwoordelijk voor de koppeling tussen het orderrmanagementsysteem en het Warehouse management systeem van Docdata.

Utrecht

Projectleider Onderwijshuisvestingsprojecten

Inrichten van en leidinggeven aan het proces van planvorming en realisatie van onderwijshuisvestingsprojecten (nieuwbouw, renovatie, capaciteitsuitbreiding en tijdelijke huisvesting, inclusief gymzalen) binnen de gemeente Utrecht in nauw overleg met de betreffende stakeholders, waaronder met name schoolbestuurders.

Jurist Bezwaar en Beroep

Behandelen van bezwaar- en beroepzaken inzake bestuursrecht.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.