Zoek Alle vacatures

Vacatures Tiel

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Tiel. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Tiel:

Gemeente Tiel

Juridisch Medewerker

Het completeren van dossiers, het zo nodig opvragen van bewijsstukken. Het maken van beschikkingen. Het opboeken van debiteuren. Het maken van herberekeningen en deze nakijken voor fiattering. Rouleren in telefonisch spreekuur. Invorderen van onterecht uitgekeerde WWB gelden.
Waterschap Rivierenland

HR Adviseur

Het opstellen en verstrekken van beleidsadviezen en managementinformatie, het signaleren van knelpunten op het vakgebied en het adviseren over mogelijke oplossingen en het continue actualiseren en verbeteren van het reeds bestaand beleid en de processen.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.