Zoek Alle vacatures

Vacatures Son

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Son. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Son:

Enter Technoly

Process Engineer

Het maken van capaciteit (nieuwe machines en verbeteringen aan machines).
Plannen en organiseren van procesverbetering, machineverbetering, en ontwikkelingprojecten (bijvoorbeeld ratioprojecten, nieuwe applicaties, uitbreiding productiecapaciteit), maar ook project om energie/hulpstoffen te besparen.
Afstemmen en coördineren van werkzaamheden/projecten met leveranciers en/of betrokken afdelingen. Coördineren, opvolgen (bewaken levertijd, budget, planning, etc.), overdragen naar productie en evalueren van projecten op vlak van productieprocessen. Verzorgen van opleidingen en documentatie naar de afdeling.

 

Junior Process Engineer

Het maken van capaciteit (nieuwe machines en verbeteringen aan machines) en het plannen en organiseren van procesverbetering, machineverbetering, en ontwikkelingprojecten. Verder het afstemmen en coördineren van werkzaamheden/projecten met leveranciers en/of betrokken afdelingen.  

Rendac

Milieu Adviseur

Het zorgdragen voor legal compliance status op milieuzaken ten behoeve van BRZO audit

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.