Zoek Alle vacatures

Vacatures Rotterdam

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Rotterdam. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Rotterdam:

Personeelsmanagementadviseur

het adviseren en ondersteunen van de Districtschef inzake personele, organisatorische en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken en het adviseren, feedback geven, signaleren  en coachen aan leidinggevenden op het gebied van persoonlijk leiderschap in verband met zwangerschapsverlof van de huidige personeelsmanagementadviseur.
 

Juridisch/HR adviseur

horen (telefonisch of fysiek) van de bezwaren, gestructureerde verslaglegging kernpunten horen en formuleren aanbeveling rond bezwaarpunten / besluit op bezwaar.

 

Jurist bezwaar en beroep

Het behandelen van bezwaar-en beroepsprocedures ambtenarenzaken; het horen van de ambtenaren en het schrijven van beslissingen op bezwaar.

Engie

Projectplanner AMS

Het verzorgen van de projectplanning t.b.h.v. AMS te Schiphol-Rijk.

 

Projectplanner West Industrie

Het plannen en coordineren van meer- & minderwerken en het beheren van het CMS(Cable Management System) database     

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.