Zoek Alle vacatures

Vacatures Maastricht

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Maastricht. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Maastricht:

Stichting Trajekt

Maastricht Bereikbaar

het in overleg met hoofd P&O opstellen van een aanvraag voor de deelname aan de pilot voor Slim Werken van Maastricht Bereikbaar

Gemeente Maastricht

Teammanager Handhaving Openbare Ruimte

Binnen de toegekende mandaten, verantwoordelijk voor de directe, hiërarchische, functionele en operationele leiding aan de medewerkers in het team en een efficiënte en effectieve planning & control en inzet van mensen en middelen.
Faciliteren van de professionele ontwikkeling van het team en het vakmanschap van de individuele medewerkers. Zorgdragen, in overleg met de regiopolitie, voor de planning, inzet, aansturing en coachen van de medewerkers van het gebied, die de integrale toezicht- en handhavingstaken uitvoeren.

RUD Zuid Limburg

Bodem toezichthouder

Het toezichthouden op werkzaamheden betreffende bodem.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.