Zoek Alle vacatures

Vacatures Zeeland

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Zeeland. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Zeeland:

Gemeente Landerd

HR adviseur

verantwoordelijk voor de organisatie van de werkzaamheden binnen afdeling P&O, begeleiden van de implementatie van een nieuw personeelsinformatiesysteem en de personele reorganisatie van de gemeente. Daarnaast adviseren op het gebied van rechtspositionele regelingen.
 

Adviseur P&O

het uitvoeren van beleids-, advies- en operationele taken op het gebied van P&O onder andere op het gebied van veranderingsprocessen, rechtspositionele zaken, arbeidsvoorwaardenbeleid, werving en selectieprocedures en functiewaardering.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.