Zoek Alle vacatures

Vacatures Hilvarenbeek

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Hilvarenbeek. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Hilvarenbeek:

REEF recht - Gemeente Helmond

WMO consulent

het behandelen van aanvragen binnen de kaders van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Huisbezoeken afleggen en op integrale wijze keukentafelgesprekken voeren. Het beschikken en rapporteren in SZW-net.
 

Juridisch administratief medewerker

Het verzorgen van de algehele juridisch administratieve ondersteuning van de afdeling Ruimte, specifiek het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving ter ondersteuning van het proces vergunningverlening APV en Bijzondere Wetten.
 

Kwaliteitsmedewerker WMO

Het toetsen van en adviseren aangaande de besluiten van de WMO consulenten. Het geven van feedback ten behoeve van de kwaliteit van handelen, rapporteren en de algehele rechtmatigheid van de aanvraagprocedures. Procesmatig meedenken aangaande benodigde verbeteringen kijkend naar aankomende ontwikkelingen.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.