Zoek Alle vacatures

Vacatures Helmond

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Helmond. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Helmond:

Vlisco

Senior Chemisch Analist

De analytische ondersteuning van inkoop, productie en innovatie afdeling door het uitvoeren van natchemische en instrumentele analyses.

NedSchroef, partner van REEF

PPAP Engineer

Coordineren van PPAP werkzaamheden die voornamelijk gericht zijn op het wegwerken van achterstallige PPAP documentatie.

Woonpartners

Klantadviseur

Verwerkt telefonische klachten en mutaties en staat de klant te woord. Ontvangt klanten aan de balie en biedt een luisterend oor en helpt hen met hun vragen. Ondersteund bij renovatieprojecten. Denk hierbij aan bewonersbegeleiding en huisbezoeken alsmede oplossen van problemen bij renovaties gericht op de bewoner(s).

Hr adviseur

Het begeleiden van langdurige verzuim casussen.

 

HR assistant

Het ondersteunen van de HR administratie en het verzorgen/ondersteunen bij alle HR gerelateerde operationele zaken.

Gemeente Helmond

P&O Adviseur

Het adviseren en ondersteunen van het management inzake personele- en organisatiegerichte vraagstukken, p-dossiers, functieboek, het ondersteunen van het management bij het toepassen van het personeelsinstrumentarium

 

Leerplichtconsulent

Het toepassen van de leerplichtwet, betrokken zijn bij beleidsontwikkeling en -uitvoering voor het hele terrein van vroegtijdig schoolverlaten

 

Medewerker backoffice AOG personeels en salarisadministratie

Het invoeren en verwerken van mutaties ten behoeve van organisatie brede salarisbetalingen

Amada

Mechanical Engineer

Uitvoeren van werktuigbouwkundig tekenwerk met opleidingstraject om binnen 1 jaar door te groeien naar werktuigbouwkundig constructeur.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.