Zoek Alle vacatures

Vacatures Groesbeek

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Groesbeek. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Groesbeek:

Gemeente berg en dal

P&O Consulent

in overleg met het afdelingshoofd BMO en senior personeelsconsulent zorgdragen voor de beleidsvoorbereidende en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van personeels- en organisatiezaken

 

Juridisch medewerker Algemeen Juridische Zaken

Het schrijven van adviezen voor de commissie bezwaarschriften. Het behandelen van kwijtscheldingsberoepen en legesbezwaren. Het adviseren aangaande aanwijzingsbesluiten en de mandatering op heffingstechnisch gebied. Het aanpassen van de financiële verordeningen, o.a. het harmoniseren van de verordeningen forensen- en toeristenbelasting, rioolheffing en de verordening eenmalig aansluitrecht. Het juridisch adviseren van de vakafdelingen.   

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.