Zoek Alle vacatures

Vacatures Geleen

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Geleen. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Geleen:

Carbolim

Sr. Veiligheidskundige

Het toetsen van de veiligheidsnormeringen door middel van RIE’s (toetsen en herschrijven) en coachen van de medewerkers.

DSM resolve

Scientist Molecular Characterization of Synthetic Polymers

Het analyseren en karakteriseren van polymere materialen ten behoeve van klantspecifieke vraagstukken. Dit in overleg en in samenspraak met klanten van DSM Resolve.

Klantmanager WIZ

De Casemanager WIZ draagt zorg voor individuele klantcontacten in het kader van de participatiewet inclusief bijzondere bijstand en schuldhulpverlening voor burgers zonder uitkering in het kader van de participatiewet

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.