Zoek Alle vacatures

Vacatures Eindhoven

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Eindhoven. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Eindhoven:

 Gemeente Eindhoven, partner van REEF

Senior programma leider sport

Verzorgen van het programmamanagement Sport. Het thema sport inhoudelijk en financieel vertalen naar een gedragen programma. De uitrol van het programma wordt geborgt en waar nodig bijgestuurt. Er wordt actief gezocht naar verbindingen met andere (thematische en gebieds)programma’s.
 

Risico manager fase 2

De tweede fase bestaat uit het detailleren en beheren van de risico’s. Hiertoe wordt de risicoadministratie doorontwikkeld middels een risicoanalyse om uiteindelijk het risicomanagement optimaal te benutten voor projectbeersing. De activiteiten bestaan uit het doorontwikkelen van de risicoadministratie middels risicoanalyse, rapporteren en adviseren inzake risico’s en kansen en het beheren van de risico’s en kansen (tijdens de gehele aanbestedingsprocedure).

Frencken

QA Officer

Is verantwoordelijk voor het zekerstellen van kwalitietsvraagstukken vanuit ontwikkeling tot (en met) productie.


DAF Trucks

Project Engineer W

Verantwoordelijk voor de uitvoering van het plaatsen van een sprinklerinstallatie in een bestaand logistiek gebouw.


 

Project engineer ET Westerlo en Eindhoven

Het begeleiden van elektrotechnische projecten in voor DAF in Westerlo en Eindhoven. Vanaf pve tot en met begeleiden van de uitvoering.


Wij eindhoven

HR-adviseur Team indienstname

Het selecteren van de Arbodienst van de mate van dienstverlening, het schrijven van een plan van aanpak en visiedocumenten, het uitzetten van offertes, intern afstemming zoeken met inkoop en kennis ophalen zowel intern als extern, het vorm geven aan de samenwerking met onderwijsinstellingen en het stage beleid, het beleggen van bijeenkomsten met de projectgroep, het in kaart brengen van partners, het selecteren van een inkoop en bedrijfsvoering systeem (waaronder personeels- en salaris informatiesysteem), lid van het Team indienstname (het plannen en coördineren van de processen met betrekking tot indiensttreding van het personeel), het verzorgen van Workshops over de inhoud van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en alle overige projecten die betrekking hebben op het personeel


 

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.