Zoek Alle vacatures

Vacatures 's-Hertogenbosch

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Den Bosch. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Den Bosch:

Gemeente 's-Hertogenbosch

Medewerker Uitkeringsadministratie

Onder andere het voorbereiden van besluiten en het beslissen op aanvragen, premies (belonings- en uitstroompremies) en heronderzoeken WWB, IOAW en Bijzondere bijstand, alsmede het verwerken van beslissingen van de contractbeheerders met betrekking tot WWB, IOAW, Bijzondere Bijstand, WWIK, BBZ en IOAZ in de uitkeringsadministratie.

 

Werkconsulent zelfstandigen

Het verrichten van intakegesprekken en besluiten nemen op aanvragen in het kader van de BBZ.

Waterschap AA en maas

Advieswerk Civiel en Bouwtechn. inspecties

Advies en ondersteuning van behoeve van inbrengen ctbo in onderhoudbeheersysteem.

REEF geeft raad aan BrabantWater

Administratief medewerker / Bedrijfsadviseur

Het ondersteunen en adviseren van de regiomanager bij de realisatie van de doel- en taakstelling van de secties en is verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van de werkzaamheden

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.