Zoek Alle vacatures

Vacatures Bladel

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Bladel. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Bladel:

Rabobank

Verkoop en Service Adviseur

het verkopen van producten op het gebied van betalen, sparen, lenen, verzekeren (schade- en levensverzekeringen) en beleggen, het wijzen van de klant op de directe kanalen (multichannel) en hen begeleiden bij het gebruik. Daarnaast snel en effectief interpreteren van de klantvraag en hierop passend advies geven en proactief inspelen op signalen.

 Kempen Gemeenten

Klantmanager Re-integratie

Het beheren van een eigen caseload vanuit de rol van re-integratieconsulent. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het project Openbare Ruimte Bergeijk en Eersel. De caseload bestaat o.a. uit bijstandsklanten die door collega poortwachters worden doorgezet als bemiddelbare klanten.

 

Secretaris bezwaarschriftencommissie

Inhoudelijke ondersteuning van de bezwarencommissie. Ondersteunen van de voorzitter en commissieleden door het voorbereiden van de zittingen en het controleren of informatie tijdig, correct en compleet aangeleverd is. Vragen en verzoeken behandelen en het opstellen van (commissie)adviezen binnen de gestelde termijn.

Promatec

Tekenaar

Het zowel zelfstandig als in teamverband construeren en detailleren van machines in Inventor en/of SolidWorks.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.