Zoek Alle vacatures

Vacatures Arnhem

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Arnhem. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Arnhem:

REEF en Portaal

Klantbeheerder

Allerhande activiteiten inzake woonruimteverdeling. Dit betreft het gehele proces van huuropzegging, adverteren, plannen van bezichtigingen, verwerken reacties, bezichtigingen plannen, huurcontracten tekenen tot het aanmaken van dossiers.

 

Adviseur leefomgeving

De REEF-projectspecialist gaf adviezen inzake diverse leefbaarheidsprojecten en bewonersparticipaties. Het onderhouden van contact met alle afdelingen die actief zijn in de wijk en het onderhouden van contact tussen huurders, Vereningen van Eigenaren en relaties op wijk- en buurtniveau.

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.