The Happy New Year's borrel

Donderdag 12 januari

Samen maken we er een onvergetelijke show van

We kijken uit naar jouw aanwezigheid tijdens The Happy New Year's borrel 2023.

In het nieuwe jaar maken we er, zoals je van REEF gewend bent, een ontzettend bijzondere avond van. Samen met alle collega's worden we ontvangen in Parktheater Eindhoven waar we genieten van een show in de Hertog Jan zaal. 

Chris en Bas zijn de gastheren van de avond en samen met Marit van Bohemen zorgen zij voor live entertainment. Samen blikken we terug op een succesvol jaar, testen we onze kennis, genieten we van de show en kijken we wat 2023 voor ons in petto heeft. Hoe precies, dat blijft natuurlijk nog een verrassing.

Voordat de show van start gaat, worden we ontvangen met heerlijke hapjes en drankjes én, niet te vergeten, overhandigen we jou het kerstcadeau.

Zorg ervoor dat jouw stoel gereserveerd is door hieronder jouw aanmelding compleet te maken.

16:30 - 17:50

De deuren gaan open

Vanaf half 5 ben je van harte welkom bij Parktheater in Eindhoven. We starten met een walking dinner, voordat we genieten van de show.

17:50 - 19:45

Het doek gaat op

De deuren van de zaal worden geopend, het doek gaat op, de show begint. Geniet en laat je verrassen! 

19:45 - 21:30

Samen proosten we op '23

Na de show staan er weer heerlijke hapjes en drankjes klaar in de foyer, waar we proosten op het nieuwe jaar.

Reserveer jouw stoel voor The Happy New Year's borrel

 

Dit keer gaan we LIVE!

Afgelopen keer trapten we het nieuwe jaar digitaal af. Dankzij een livestream genoten we vanuit onze huiskamers van live entertainment: de welbekende quiz, een live band, gesprekken met serieuze noot maar ook meer dan genoeg plezier. Deze editie proosten we 'live' op het nieuwe jaar en daar kijken we enorm naar uit!

Meer informatie

Heb je vragen over het programma of wil je meer informatie? Neem dan contact op met je projectmanager of Annelies Huiskes.