Zoek Alle vacatures

Ryan Glans en zijn project bij Omgevingsdienst IJmond genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF vthREEF VTH nomineert Ryan Glans, Milieu-inspecteur, om REEF-project van het jaar te worden. Met zijn project bij de Omgevingsdienst IJmond is het doel de organisatie de benodigde kennis te leveren om inspecties te verrichten, afwijkingen te signaleren en overtredingen in procedures en/of uitvoering van wet- en regelgeving op het terrein van milieutoezicht op te sporen.

Graag stellen we Ryan aan u voor:

Naam: Ryan Glans
Huidig project: Milieu-inspecteur - Omgevingsdienst IJmond
In dienst sinds: april 2019

De Omgevingsdienst voorzien van kennis en ervaring
Ryan GlansVanwege de doelstellingen van de Omgevingsdienst IJmond, is het noodzaak dat de zwaardere categorie B en C-bedrijven in 2019 gecontroleerd worden. Doel van Ryan is om de organisatie hierin te voorzien van de benodigde kennis en ervaring. 

Er vestigen regelmatig nieuwe bedrijven in de omgeving IJmond. Naast de inspecties bij de zwaardere categorie bedrijven voert Ryan de opleveringsinspecties uit bij deze nieuw gevestigde bedrijven. Hierin controleert Ryan de milieubelastende activiteiten van het bedrijf en of er voor deze activiteiten ook daadwerkelijk een vergunning is afgegeven.

Ambassadeurschap met een glimlach
Als team VTH aan Ryan denkt, dan denken ze aan een vrolijke, spontane gast. In het afgelopen jaar hebben ze een goede band opgebouwd met Ryan, dankzij zijn enthousiaste en open houding. Met regelmaat brengt hij ons in contact met andere professionals en deelt nieuwe ontwikkelingen op VTH-gebied. Het REEF-ambassadeurschap gaat hem goed af, zijn ervaringen bij REEF deelt hij maar al te graag met zijn netwerk. Hij loopt met een grote glimlach rond op ons REEFenement en onze trainingen en bijeenkomsten. Team VTH gunt het Ryan daarom om dit jaar te winnen met REEF-project van het jaar!

Vind je dat Ryan met zijn project de titel REEF-project van het jaar verdient?

Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient!

Stem op Ryan

De uitslag maken we bekend tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel eind januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.