Zoek Alle vacatures

Ronald Bolhuis en zijn project bij DAF genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF research and developmentREEF research and development nomineert Ronald Bolhuis en zijn project bij DAF om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar.

Graag stellen we Ronald aan u voor:

Naam: Ronald Bolhuis
Huidig project: Requirements Specialist bij DAF, afdeling motoren ontwikkeling
In dienst sinds: juni 2013

Ronald BolhuisRonald zet zijn kennis, vaardigheden en ervaring in bij DAF. Het project begon met het beheer van documentatie, zoals het Program Description Book (PDB). Gedurende het project zag de opdrachtgever in dat Ronald op breder vlak ondersteuning kon bieden. Al snel ging Ronald zich verdiepen in content management. Hier werd hij verantwoordelijk voor het beheren en publiceren van diverse documenten voor DAF product development. Uit de evaluaties blijkt dat het tijdig opleveren van documentatie goed verloopt.
Sinds kort biedt Ronald ondersteuning aan de afdeling OBD (on board diagnostics). Hier is hij verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe documenten die DAF voor motoren-certificering gebruikt.

Kennis delen met REEF
Ronald is een trouwe REEF-ambassadeur. Al meer dan 6,5 jaar bezoekt hij onze kennisbijeenkomsten. En dat niet alleen, hij deelt dit ook met zijn netwerk en neemt daarom regelmatig een introducé mee. Hij is goed in staat om binnen het huidige project nieuwe projecten te definiëren. Hierdoor vergroot hij zijn eigen kennis en kunde waardoor hij steeds breder inzetbaar wordt. Ronald heeft een positieve instelling en staat altijd klaar voor anderen. Wij gunnen hem dan ook zeker om dit jaar te winnen!

Vind je dat Ronald met zijn project de titel REEF-project van het jaar verdient?

Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient!

Stem op Ronald

De uitslag maken we bekend tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel eind januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.