Zoek Alle vacatures

Ron Bisschops en zijn project bij Océ-Technologies genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF proces en productieREEF proces en productie nomineert Ron Bisschops en zijn project bij Océ om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar.

Graag stellen we Ron aan u voor:

Naam: Ron Bisschops
Huidig project: Senior projectmanager bij Aspen
In dienst sinds: mei 2017

Ron Bisschops Ron is een enthousiaste collega die gepassioneerd is door techniek en niet terugdeinst voor technische uitdagingen. Hij is zeer bedreven in zijn werk, wat resulteert in projecten met 100% resultaat. Zo is zijn expertise als lead engineer ingezet bij de realisatie van de nieuwe inktfabriek bij Océ-Technologies, een interessant CAPEX-project.

CAPEX-project met 100% resultaat
Océ-Technologies stond voor de uitdaging een nieuwe procesplant te realiseren ten behoeve van inktproductie. Ron heeft als projectleider het totale proces van de ideefase tot aan eindoplevering aangestuurd. De eisen en voorwaarden waar de nieuwe inktfabriek aan moest voldoen zijn vertaald en meegenomen in het budget, detail engineering, het bouwen, controleren en het afnemen van materialen en diensten. Binnen het project was Ron mede verantwoordelijk voor de planning, het budget, de technische specificatie, contractonderhandelingen, en het tot uitvoering brengen van detailengineering, HSE, uitvoering, commissioning, qualification en maintainability. 

Na ruim twee jaar is de nieuwe procesplant succesvol gerealiseerd. De fabriek is binnen planning, budget en conform eisen opgeleverd en produceert goedgekeurde inkt. Professionals bij REEF delen hun ervaringen en kennis. Het delen van Ron zijn kennis hield niet direct op bij de realisatie van de fabriek. Hij zorgt ervoor dat zijn kennis niet verloren gaat door het achterlaten van documentatie die bij het project hoort. Zo heeft hij zijn lessons learned gepresenteerd aan de organisatie.

Ware ambassadeur
Binnen REEF proces en productie zien wij Ron als een zeer betrokken collega, met een professionele houding die proactief meedenkt. Regelmatig is Ron in zijn vrije tijd aanwezig bij onze vrijdagmiddagborrel. Hij zet zijn netwerk in ten behoeve van zijn team en de groei van REEF. Op dit moment ontwikkelt hij een format voor de talentscouts van REEF om hun kennisniveau over projectmanagement te updaten en verhogen.

Ron is wat ons betreft het perfecte voorbeeld van een REEF-projectspecialist die continu aan zijn eigen vaardigheden werkt en de kans pakt om nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. Momenteel is hij zijn kennis aan het verbreden door zich op een nieuwe omgeving te storen: de farmacie.

Kortom; Ron is een ware ambassadeur voor de organisatie en een zeer gewaardeerde, tikkeltje eigenwijze collega, die vooral prettig is in de samenwerking!

Vind je dat Ron met zijn project de titel REEF-project van het jaar verdient?Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient! 

Stem op Ron

De uitslag maken we bekend tijdens de nieuwjaarsborrel.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.