Zoek Alle vacatures

Robert Arts en zijn project bij DAF genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100 % resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF bouw en infraREEF Bouw en Infra heeft Robert Arts en zijn project bij DAF Trucks N.V. genomineerd om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar.

Graag stellen we Robert aan u voor:

Naam: Robert Arts
Huidig project: Bouwkundig project engineer
Start project: Juli 2018

Robert ArtsRobert is een professional die sinds 2004 zijn kennis, ervaring en vaardigheden inzet op projecten in de bouw. Robert heeft ervaring in de sectoren industrie, utiliteitsbouw en woningbouw. Dit maakt hem een breed inzetbare REEF-professional.

Nieuwbouw- renovatie- en vervangingsprojecten
Als bouwkundig projectengineer houdt hij zich bezig met het realiseren van nieuwbouw-, renovatie-, en vervangingsprojecten bij DAF. Hierbij ligt de nadruk op het definiëren van eisen, het maken van ontwerpen, het formuleren en bewaken van de gewenste kwaliteit, het opstellen en bewaken van de budgetten en planningen en het verzorgen van alle noodzakelijke vergunningen. Hij ondersteunt de opdrachtgevers en geeft leiding aan andere projectspecialisten en aannemers.

Complexe projecten met gegarandeerd resultaat
Afgelopen jaar heeft Robert de plaatsing van een nieuwe condensor voor het ketelhuis begeleid. Hij veranderende een op het plank liggend ontwerp in een ontwerp dat constructief veel eenvoudiger en goedkoper uit te voeren en in gebruik vriendelijker is. Naast de standaard multidisciplinaire afstemming tussen bouwkundigen, elektrotechnici en werktuigbouwkundigen diende hij ook de gereedschapswerkplaats van DAF aan te sturen. Zij hebben de constructie gemaakt, wat voor hun onbekend terrein was qua schaalgrootte.

Momenteel is Robert bezig met diverse complexe projecten die ervoor zullen zorgen dat DAF de komende jaren probleemloos vrachtwagens kan blijven produceren in een wereld waarbij de eisen en wensen van opdrachtgevers en overheden behoorlijk veranderen. Als specialist zorgt hij ervoor dat projecten worden opgeleverd naar het gewenste resultaat.

REEF-ambassadeur
Robert motiveert en stimuleert andere professionals in het vakgebied, staat open voor uitdagingen en houdt van het oplossen van complexe vraagstukken. Hij blijft zich continu ontwikkelen middels trainingen van REEF en vakgerichte externe trainingen. Daarnaast zet Robert zich graag in voor REEF. Met fotografie als hobby, was de link snel gelegd toen er foto’s gemaakt moesten worden voor de nieuwe website van REEF.

Vind je dat Robert met zijn project de titel REEF-project van het jaar verdient?

Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient!

Stem op Robert

De uitslag maken we bekend tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel eind januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.