Zoek Alle vacatures

Robbert van Aken en zijn project bij Dechra genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF supply chainTeam supply chain nomineert Robbert van Aken en zijn project bij Dechra om REEF-project van het jaar te worden. Doel van zijn project is om de organisatie gereed te maken voor een grote audit. 

Graag stellen we Robbert aan u voor:

Naam: Robbert van Aken
Huidig project: NPR-inkoper
In dienst sinds: maart 2018

De Omgevingsdienst voorzien van kennis en ervaring
Robbert van AkenVanwege de doelstellingen van Dechra, is het noodzaak dat deze organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van farmacie. De werkzaamheden van Robbert dragen hier volledig aan bij en om dat te realiseren heeft hij de volgende stappen ondernomen:

  • Het inkopen van nieuwe verpakkingslijnen
  • Zorgen dat de documentenstroom gedigitaliseerd is en voldoet aan de compliance-eisen volgens de wet- en regelgeving
  • Projecten laten voldoen aan de wet- en regelgeving: hiervoor zijn bedrijfsaanpassingen nodig, moet penicilline-vrij geproduceerd worden en daarvoor zijn CAPEX-investeringen nodig
Dit heeft geresulteerd in een verbouwing, zodat nieuwe verpakkingslijnen in gebruik genomen zijn. Er wordt ‘pen en non-pen’ geproduceerd en er is magazijn-equipment geleverd. Alles draagt bij aan minder stilstand in de fabriek. Dankzij de gemaakte leveranciersafspraken, vindt er integrale optimalisatie plaats. 

Trots op Robbert
Robbert denkt continu mee met het team supply chain. Dankzij zijn grote netwerk, brengt hij ons regelmatig in contact met andere professionals. Marktontwikkelingen houdt hij nauwgezet in de gaten en deelt deze met ons, bijvoorbeeld tijdens intervisie-bijeenkomsten. Het REEF-belang heeft hij continu in zijn achterhoofd, wat hem ten opzichte van andere zelfstandigen zeker onderscheid.

Met trots nomineert team supply chain daarom Robbert!

Vind je dat Robbert met zijn project de titel REEF-project van het jaar verdient?

Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient!

Stem op Robbert

De uitslag maken we bekend tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel eind januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.