Zoek Alle vacatures

Rob Broens genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF proces en productieTeam proces en productie heeft Rob Broens genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

 
Graag stellen we Rob aan u voor:

Naam: Rob Broens
Huidige project: Maintenance Consultant bij MSD
In dienst bij REEF sinds:
juni 2017

Rob Broens

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Rob Broens namens REEF proces en productie is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Rob Broens is specialist op het kennisgebied maintenance. Hij kenmerkt zich als een gedreven, hands-on, innovatief onderhoudsmanager met ervaring in gerenommeerde continu productiebedrijven met de focus op Quick Response Manufacturing (QRM). In 2018 is Rob actief geweest op meerdere projecten. Het jaar startte hij bij Saris Aanhangers waar hij al snel kans zag een beter resultaat neer te zetten en het management de noodzaak zag om zijn opdracht te verlengen. Later dat jaar deelde hij zijn kennis bij Vlisco en MSD. Wat Rob onderscheid is zijn creativiteit, geduld en inlevingsvermogen, waardoor hij ruimte creëert om weerstanden weg te nemen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten, noodzakelijk om QRM succesvol te introduceren en continueren. Rob steekt veel energie in zijn werk met het doel altijd te verbeteren.

De energie, kennis en ervaring waarover Rob beschikt deelt hij graag met zijn collega’s. Dat is ook de reden dat hij afgelopen jaar de rol van kennismanager binnen team proces en productie heeft aangenomen. Als kennismanager fungeert hij als vaktechnisch aanspreekpunt en helpt hij collega’s bij het behalen van goede resultaten tijdens hun project. Hierbij kan je denken aan het creëren van een volgend project of het bouwen van een goede business case. Rob is de perfecte sparringpartner en coach voor zijn collega’s.

Rob is vooruitstrevend, soms wat eigenwijs, maar heeft hierbij als doel zichzelf, zijn collega’s en REEF verder te brengen.

Vind je dat Rob REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Rob Broens

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.