Zoek Alle vacatures

Remco de Booij genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF bouw en infraTeam bouw en infra heeft Remco de Booij genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Remco aan u voor:

Naam: Remco de Booij
Huidige project: Bouwkundig werkvoorbereider/adviseur bij Aspen Oss
In dienst bij REEF sinds: oktober 2016

Remco de Booij

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Remco de Booij namens REEF bouw en infra is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Remco is iemand die het vak beheer en onderhoud zelfstandig volbrengt, maar niet schroomt om gebruik te maken van de specialistische kennis van collega-experts of derden. Hierdoor is hij niet zomaar een vakspecialist maar iemand die graag kennis deelt en zich iedere dag wil blijven ontwikkelen. Dit zie je terug in de vele opleidingen die hij heeft gevolgd binnen en buiten REEF. Na een intensief opleidingstraject dat is afgestemd op de verschillende fases die doorlopen worden bij het uitvoeren van een project ontving Remco in december 2017 zijn diploma tot ‘gecertificeerd projectspecialist’. Remco vindt het belangrijk dat er een goede kwaliteit wordt geleverd en er altijd met de blik naar voren gewerkt wordt, er is volgens hem altijd winst te behalen met efficiënter werken.

De afgelopen jaren heeft Remco via REEF gewerkt als bouwkundig inspecteur bij onder andere HERE Bouwadvies en Cosource. Afgelopen jaar heeft hij een nieuwe uitdaging aangegrepen om zichzelf nog verder te ontwikkelen en is hij gestart bij Aspen als bouwkundige werkvoorbereider/adviseur.

Zijn bouwkundige opleidingen en jarenlange vastgoedervaring bij verschillende gemeenten, aannemerij, industrie (Janssen Pharma en Aspen), woningcorporaties, scholengemeenschappen en zorginstellingen zorgen ervoor dat Remco erg breed inzetbaar is.

Door zijn collega’s en opdrachtgevers wordt Remco omgeschreven als collegiaal en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Remco is het toonbeeld van ambassadeurschap, zowel richting opdrachtgevers als potentiële projectspecialisten! 

 

Vind je dat Remco REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Remco de Booij

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.