Zoek Alle vacatures

REEFenement 2019

Welkom op het REEFenement!
Op het jaarlijkse, speciale REEFenement mag een bijzonder ontvangst niet ontbreken; vanaf 11.30 uur kun je je melden bij de REEF-kassa (unit 19 rechts van de algemene kassa's) daar begeleiden de Efteling-sleuteliers jou naar de REEF-weide bij de Python.

Programma
Om 12.00 uur start het zomerse festival met een gezamenlijke lunch op de REEF-weide. Vervolgens heb je enkele vrije uren in de Efteling. Vanaf 16.30 uur is de REEF-weide weer geopend, waar je kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes en er genoeg tijd is om met REEF-collega’s bij te praten. Van 17.00 uur tot 19.00 uur kun je genieten van de lekkerste vers bereide hapjes die je zelf bij verschillende foodtrucks kunt halen. Om de festival-sfeer compleet te maken staan er acts zoals een band en goochelaar klaar!

Feestelijke afsluiting
Speciaal voor dit REEFenement krijgen we tussen 19.00 uur en 20.30 uur exclusief toegang tot vijf verschillende topattracties. En natuurlijk sluiten we de REEF-familiedag knallend af tussen 20.30 uur en 21.00 uur.

Wij kijken er naar uit! Jij ook? De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen volg dan onze social media pagina's zoals Facebook, LinkedIn en Instagram.

 

 

 

 


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.