Zoek Alle vacatures

REEFenement 2018

Het REEFenement, de REEF-familiedag met leuke activiteiten, heerlijk eten en lekkere drankjes. Het REEFenement is inmiddels een begrip geworden. We horen nog regelmatig verhalen over voorgaande edities.

Ook dit jaar gaan we er weer een onvergetelijke en gezellige REEF-familiedag van maken. Jij mag daarbij niet ontbreken. We nodigen jou en je partner/gezin dan ook uit voor het REEFenement 2018. Een geheel verzorgde dag om naar keuze te ontspannen of je in te spannen en waarop je kennis maakt of deelt met REEF-collega's en hun gezinnen. Welke activiteiten er dit jaar op het programma staan lees je hieronder en middels het inschrijfformulier onderaan de pagina schrijf je jezelf en jouw partner/gezin direct in!

Programma

We verwachten je om 11.30 uur bij Beachclub Sunrise in Best. Nadat we kennis met elkaar hebben gemaakt en geluncht, gaat iedereen naar de activiteit van zijn/haar keuze. Om uiterlijk 14.00 uur starten de activiteiten. De activiteiten staan hieronder beschreven. Rond 16.00 uur zijn we terug bij Beachclub Sunrise voor een gezamenlijke, spectaculaire activiteit en show. Om circa 17.00 uur is het tijd voor een gezellige borrel en de barbecue.

Activiteiten

Dit jaar kan iedereen een eigen draai geven aan zijn/haar dag. Er zijn weer verschillende activiteiten waar een keuze uit gemaakt kan worden, zodat er voor ieder wat wils is. Naast deze activiteiten staan er twee springkussens voor de kinderen en is er een beachvolleybal- en beachvoetbalveld aanwezig. Hier kan de hele dag gebruik van gemaakt worden.

Beach Area - sport, spel en creativiteit
REEFenment 2018 Beach AreaSpeciaal voor de kinderen hebben we dit jaar een speciale 'Beach Area' ingericht waar de hele middag begeleiding is. De allerjongste kinderen kunnen onder andere spelen op de speelmatten, schminken en zandkastelen bouwen. De oudere kinderen kunnen onder andere slijm maken, graffiti spuiten en deelnemen aan de workshop vloggen en selfies maken.

In de 'Beach Area' krijgen alle kinderen een armbandje om met het telefoonnummer van de ouders, zodat ook jij als ouder van een ontspannen dag kunt genieten en zelfs een activiteit kunt gaan doen. Mocht het nodig zijn kan de begeleiding je bereiken. Natuurlijk ben je zelf ook van harte welkom in de 'Beach Area' om met je kind deel te nemen aan één van de activiteiten en hem/haar te helpen. Of gewoon te genieten van een drankje en de beachvibe.

HipHop - Funk workshop (6 jaar en ouder)

Dansgroep Avant Garde Collective won in 2016 het bekende tv-programma 'Battle on the Dancefloor'. Daarna hebben zij in vele grote shows gedanst zoals Dance Dance Dance, Ladies of Soul, Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en nog veel meer. In Time to Dance werden zij gekozen tot beste dansact van 2018. Speciaal voor het REEFenement verzorgt Davy Denkers, danser bij Avant Garde Collective een toffe dansworkshop voor alle leeftijden, gericht op HipHop en Funk. Klik op de afbeelding voor hun dansact!

Waterskiën (10 jaar en ouder)
REEFenment 2018 WaterskiënDeze activiteit is voor de sportieve waterliefhebbers! Zijn jouw armen krachtig genoeg om tegen het water op te kunnen? En vinden jouw benen de juiste balans op de dunne latten? Het waterskiën is echt op eigen kracht. Je gaat met 10 tegelijk het water op.

Suppen
REEFenement 2018 - suppenBij Suppen (Stand Up Paddling) sta je op je SUP-board en beweeg je jezelf voort met één paddle die je aan weerskanten van je SUP-board door het water haalt. Het is één van de meest complete workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. Dat lijkt nogal inspannend, maar het is juist erg relaxed. Het SUP-board is zeer stabiel, dus je kunt het gemakkelijk leren. LET OP: er zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar.

Wipeout (10 jaar en ouder)
REEFenment 2018 WipeoutJe kent het misschien wel van tv; een parcour van springkussens met uitdagende opdrachten. Leuk om te doen, hilarisch om naar te kijken! Ga de uitdaging aan tegen andere teams en laat zien wie het snelste, behendigste en sterkste is.

Support & Chill
REEFenement 2018 - proostenBen je juist toe aan een relaxte dag zonder echt actief bezig te zijn, maar juist te genieten van alle activiteiten om je heen? Dat kan ook tijdens het REEFenement! Geniet van een heerlijk drankje op de lounge banken van Beachclub Sunrise, maak een wandeling over het strand, ga kijken in de 'Beach Area' en/of moedig iedereen aan bij het waterskiën en de wipeout.

Inschrijving REEFenement 30 september 2018
  • Meer informatie over de verschillende activiteiten? Bekijk de uitleg van de activiteiten hierboven!


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.