Zoek Alle vacatures

REEF vitaliteit

Vitaliteit is een belangrijk fundament van werkvermogen: wie vitaal is heeft een hogere belastbaarheid, doet zijn werk efficiënter, is flexibeler en verzuimt minder. Een vitaal medewerkersbestand is daarmee een randvoorwaarde voor een slagvaardige organisatie.

Om je krachtig, energiek en gezond te voelen is het belangrijk om balans te ervaren tussen belasting en belastbaarheid. De vitaliteitsinterventies van REEF zijn er op gericht medewerkers te laten ervaren wat zij zelf kunnen doen om hun belastbaarheid omhoog en de door hen ervaren werkdruk omlaag te krijgen.

 

Individuele diensten

De 'DNA-route'
Met de ‘DNA-route’ verhoogt u de mentale en fysieke F.I.T.heid van uw medewerkers en organisatie in een continue proces.

We bedden Vitaliteit stap voor stap in de cultuur van uw organisatie in. Deze route kent 3 fases. In de eerste fase gaan we aan de slag met het vaststellen van de actuele thema’s en het inventariseren van de lopende activiteiten op het gebied van Vitaliteit. We verbinden de wensen van management, HR én medewerkers. Dit doen we aan de hand van vitale poster sessies (2 uur). De uitkomst van deze fase bepaalt hoe u fase 2 (organisatieoplossingen en implementatie) en fase 3 (uitvoering en borging) inricht. Hiervoor maken we gebruik van een web based tool én interventies uit de Allemaal Vitaal Academy.


De 'Dynamisch werken route'
Met de dynamisch werken route zet u uw hele bedrijf in beweging richting efficiënter, klantvriendelijker en kwalitatiever werken.

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat langdurig zitten een bedreiging is voor onze gezondheid en een negatieve invloed heeft op het werkvermogen. De oplossing is relatief simpel. In de ‘Dynamisch werken route’ gaan we praktisch aan de slag met medewerkers, gedrag en werkomgeving, zodat u de risico’s van zitten minimaliseert en optimaal profiteert van de voordelen van bewegen.


De ‘Academy route’
Met de academy route vindt u altijd het programma dat past bij uw wensen en doelen.

Deze route bevat praktische en leuke programma’s die uw medewerkers de tools in handen geven om eigenaarschap voor hun inzetbaarheid te tonen. Op basis van de door u bepaalde thema’s stellen wij een maatwerkprogramma samen dat past binnen uw wensen en gericht is op de door u geformuleerde doelen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘Vitality Boost’, aan een training ‘Stress herkennen en doorbreken’, aan een teamdag ‘Lekker en Gezond eten’ of aan een teamdag ‘Teamkracht’.


De ‘Individuele route’
Met de individuele route zet u uw medewerker weer op het goede spoor. 

De ‘Individuele route’ bestaat uit coaching van een individuele medewerker. Bijvoorbeeld n.a.v. de uitkomsten van het PMO, bij dreigende overbelasting of bij langdurig of frequent verzuim. Individuele coaching kan ook een interventie zijn bij disfunctioneren als gevolg van een disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Voorbeelden van thema’s zijn: energie, stress, werk-privébalans, overgewicht etc. Zie onze productkaart voor een volledig overzicht. Wij streven naar maatwerk, zodat de gekozen route aansluit bij uw vraagstelling.

 

Workshops

Vitaliteit loont!
Ervaren wat vitaliteit in de praktijk betekent en vitaliteit koppelen aan duurzame inzetbaarheid / werkvermogen.

Stress herkennen en doorbreken
Stress leren herkennen, voorkomen en doorbreken vanuit de rol als leidinggevende of HR-professional.

Gezond en lekker eten
De teamdag Lekker en Gezond eten is een ontspannen manier om de basis van gezonde voeding onder de knie te krijgen. Als werkgever vergroot je zo het werkvermogen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.