Zoek Alle vacatures

Supply Chain Planner

met sterke communicatieve vaardigheden

Opleiding:

2011 - 2016: Bachelor Bedrijfskundig Management met specialisatie in Voorraadbeheersing

Cursussen:

Voorraadbeheersing, BHV, EHBSO, LEAN

Kennisgebieden:

Supply chain planning, productieplanning, NPI Planning, material planning, voorraadbeheer, orderacceptaties, high tech, productontwikkeling, verbeteren logistieke parameters, Lean, INFOR LN, SAP, Excel.

Werkervaring:

Deze specialist is een communicatief vaardige supply chain planner met ervaring binnen de high tech productie omgeving (high mix, low volume). Hij denkt graag in procesverbetering en is sterk in het overzicht creëren voor de verschillende stakeholders.

Persoonlijkheid:

Deze REEF projectspecialist is te omschrijven als een ambitieuze jongeman die energie krijgt van het oplossen van knelpunten en zorgen voor uitstekende productbeschikbaarheid. Hij houdt van vooruitgang en denkt in verbetermogelijkheden. Een team met een goede sfeer stelt deze collega op prijs. Naast uitvoerende taken is hij graag bezig om structurele verbeteringen te herkennen en vervolgens door te voeren binnen een producerende supply chain omgeving.

Hij is te typeren als gedisciplineerd, professioneel, sociaal en team player.

Inzetbaarheid: Qua functies valt te denken aan Supply Chain Planner, NPI, Demand Planner, Productie Planner of Operationeel Inkoper binnen een producerende omgeving. Deze specialist is beschikbaar voor projecten in Noord-Brabant. Er dient rekening gehouden te worden met één maand opzegtermijn.


ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.