Zoek Alle vacatures

junior supply chain specialist

met een afgeronde master opleiding richting supply chain management

Opleiding:

Master supply chain management (Tilburg University; afgestudeerd in 2018), pre-master supply chain management (Tilburg University 2017), hbo bedrijfsmanagement, minor taal & cultuur Spaans (Fontys, Eindhoven; afgestudeerd in 2016), master technische bedrijfskunde (TU/E); niet afgerond), vwo.

Kennisgebieden:

Deze kandidaat is op zoek naar een project waarin hij meer ervaring mag opdoen richting planning (productie-, supply-, en/of inventory planning) of logistic engineering. Door zijn recente ervaring met LEAN zal hij in elke rol kritisch kijken naar verbeterpotentieel. Zo is hij tijdens zijn stages betrokken geweest bij de optimalisatie van een nieuw WMS-systeem en het inzichtelijk maken van flowcharts binnen een productieomgeving.

Persoonlijkheid:

Deze kandidaat is een gedreven high professional die uit een ondernemend gezin komt. Hierdoor heeft hij zich ontwikkeld tot een nieuwsgierige, gepassioneerde en ondernemende persoonlijkheid. Hij is communicatief zeer vaardig, waardoor hij makkelijk schakelt met meerdere lagen in de organisatie.

Inzetbaarheid:
Deze ondernemende starter is onlangs teruggekomen van een wereldreis, waardoor hij direct inzetbaar is voor een fulltime opdracht in de omgeving Eindhoven, Roermond en Venlo.


ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.