yandex counter
Zoek Alle vacatures

Supply chain engineer

veel ervaring met het optimaliseren van productielijnen

Opleiding:

Hbo hogere bedrijfskunde I + II, mts werktuigbouwkunde, havo

Cursussen:

LEAN six sigma (2012), EVO Douane (2008)

Kennisgebieden:

Line side arrangement productielijn automotive, line feeding, product lifecycle management, new product introductions, voorraadbeheer, magazijn inrichting, optimaliseren goederenontvangst, leveranciersmanagement, kwaliteitsoptimalisatie EDI, opzetten transportprocessen, Receiving & Packaging, Lean Six Sigma, 5S

Werkervaring:

Deze REEF-projectspecialist is een praktisch ingestelde supply chain engineer met jarenlange ervaring binnen de automotive. Naast het verbeteren van diverse productielijnen is hij succesvol geweest met het optimaliseren van goederenontvangsten, voorraadbeheer en het inrichten van magazijnen.

Persoonlijkheid:

Deze projectspecialist komt het beste tot zijn recht in een producerende organisatie waar een optimale samenwerking tussen logistiek en productie is vereist. Hij is altijd op zoek naar ontwikkeling; zowel persoonlijke ontwikkeling als procesontwikkeling waarin hij actief is. Hij is cijfermatig sterk, kwaliteitsgericht, betrokken, loyaal en heeft een goed technisch inzicht.

Inzetbaarheid: Deze projectspecialist komt het beste tot zijn recht in een productiebedrijf waar de focus ligt op logistiek en kwaliteit. Vanaf 1 juni 2017 is deze projectspecialist fulltime inzetbaar.


ga terug