Zoek Alle vacatures

Coördinator/Projectleider

Direct inzetbaar op procesregie en coördinatie complexe casuïstiek Wmo, jeugd en sociaal team

Opleiding:

Post hbo zorgmanagement, masteropleiding psychologie, hbo maatschappelijk werk en dienstverlening, mbo sociale arbeid.

Cursussen:

Diverse vakinhoudelijke cursussen waaronder "Hoe werkt een gemeente", sociale netwerk versterking, train de trainer huiselijk geweld, projectmatig werken, vertrouwelijkheid gegevens, competentiegericht coachen, timemanagement en gedragstherapie.

Kennisgebieden:

Jeugdzorg, Wmo, leerplicht, CJG, sociaal team, veilig thuis, passend onderwijs, wijkgericht werken, meldcode huiselijk geweld, preventie, verslavingszorg, bedrijfskunde, projectmanagement, (zorg)management.

Werkervaring:

Deze projectspecialiste heeft ruim 20 jaar werkervaring opgedaan binnen diverse zorginstellingen en gemeenten waaronder verslavingszorg, maatschappelijk werk, ziekenhuis, hulpverlening en het Steunpunt Huiselijk Geweld. De laatste 2,5 jaar is zij werkzaam bij gemeentelijke opdrachtgevers binnen het sociaal domein en coördineert en regisseert zij de Jeugdzorg, Wmo, leerplicht, CJG en Sociaal Teams. Hierin werkt zij veel samen met interne disciplines als beleid, management en directie en de uitvoering. Ze maakt externe werkafspraken met de zorgaanbieders en is gericht op kwaliteit van zorg en denkt altijd in de meerwaarde voor de cliënt en haar kostenbewustzijn is sterk ontwikkeld. Zij heeft een visie op zorg en zet waar het toereikend is doeltreffend en preventief het voorliggend veld en de lokale sociale kaart in om inzet van dure (jeugd)zorg waar mogelijk te voorkomen.

Inzetbaarheid:
Deze projectspecialiste is dankzij haar inhoudelijke vakkennis goed inzetbaar op een rol waarin zij haar bedrijfskundig inzicht en communicatieve vaardigheden kan koppelen aan complexe casuïstiek en aansturing van professionals. Zij is faciliterend en besluitvaardig en gericht op optimalisatie van zorg en en processen. Zij is gericht op een zo efficiënt mogelijke werkwijze en duidelijke werkafspraken. Zij heeft een goed analytisch vermogen en doorziet snel waar winst te behalen is door verbeteringen en een goede organisatie van systemen en beschikbare expertise. Voor de zorgprofessionals is zij een betrouwbare en positief kritische vraagbaak waar zij ondersteuning vinden in de uitvoering. Zij werkt graag 32-36 uur per week.


ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.