Zoek Alle vacatures

Consulent Zorg en Ondersteuning

een goedlachse consulent die in complexe situaties op zoek gaat naar de mogelijkheden

Opleiding:

Hbo maatschappelijk werk en dienstverlening, Wmo-Wlz

Cursussen:

Effectenclaculator training; Workshop Getting Things Done; Wmo-Wlz cursus; Adressietraining, BHV; 6 domeinen begeleidingsmethodiek training; Train de Trainer.

Kennisgebieden:

Wmo (oude en nieuwe taken), Wlz, praktische en psychosociale hulpverlening. Ervaring met de doelgroepen ouderen, gezinnen en kinderen, asielzoekers en gedetineerden. Ervaring met interne en externe samenwerkingspartners als GGD, jeugdgezondheidszorg, onderwijs en vluchtelingenwerk.

Werkervaring:

Deze consulente heeft twee jaar ervaring als algemeen maatschappelijk werker, een jaar gewerkt bij het COA als programmabegeleider, ervaring als medisch maatschappelijk werker en nu ruim 2,5 jaar ervaring als consulent zorg en ondersteuning bij een gemeente. Haar kennis en ervaring omvat het gehele proces van de uitvoering van de Wmo, van aanvraag tot en met beschikking. Haar vaardigheden omvatten het voeren van vraagverhelderingsgesprekken en het maken van gedegen ondersteuningsplannen en rapprotages en beschikkingen. Zij is gericht op de zelfredzaamheid en hulp van het sociaal netwerk van de burger. Zij is vaardig in de Suite.

Persoonlijkheid:

Deze consulente is een goedlachse jongedame die in complexe situaties mogelijkheden zoekt, een open leerhouding heeft en uitdagingen met beide handen aan durft te gaan. Door zowel haar werkervaring in het binnen- en buitenland in diverse werkvelden heeft zij een groot aanpassingsvermogen, is zij mens- en resultaatgericht, analytisch, kritisch en staat loyaliteit bij haar hoog in het vaandel. In haar werk is zij een actieve luisteraar, die graag kwalitatief goed werk verricht. Zij zet zich volledig in om het gezamenlijke doel van de organisatie succesvol te realiseren.

Inzetbaarheid:
Deze projectspecialiste is 1 december 2018 beschikbaar voor 36 uur per week.


ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.