Zoek Alle vacatures

Mechanical Engineer

ervaring met verschillende CAD-pakketten

Opleiding:

Hts werktuigbouwkunde, havo

Cursussen:

Inventor, NX, Solidworks, Creo Parametric, Visual Basic

Kennisgebieden:

Het ontwikkelen en verbeteren van modules in verpakkingsmachines. Het testen met proof of principles. Het conventeren van onderdelen en ervaring met verschillende CAD-pakketten.

Werkervaring:

Het ondersteunen van de ontwikkeling van een nieuw zit systeem. Deel van het werk was het conventeren van de onderdelen, die worden gebruikt op oude modellen, tussen verschillende tekenpakketten en het creëren of verbeteren van oude onderdelen.

Het invoersysteem van een verpakkingsmachine verbeteren zodat het hogere snelheden aankan. Dit is door middel van de huidige machines te verbeteren en herontwerpen. Om deze nieuwe snelheid te behalen is een module van het systeem vervangen met een nieuw concept. Dit concept is ontwikkeld met behulp van methodisch ontwerpen.

Persoonlijkheid:

De projectspecialist beschikt over een ruime dosis motiviatie en is zelfstartend om zijn taken en verantwoordelijkheden binnen een project goed te bewaken. Zijn enthousiasme zorgt ervoor dat hij snel nieuwe processen onder de knie krijgt. In een internationaal project heeft de projectspecialist vanuit de Nederlandse vestiging, zelfstandig een project succesvol afgerond.

Inzetbaarheid: In overleg


ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.