yandex counter
Zoek Alle vacatures

Projectleider Service & Onderhoud

10 jaar ervaring in service en onderhoud bij een middelgroot bouwbedrijf

Opleiding:

HTS bedrijfskader Commercieel Administratief, MTS Bouwkunde Commercieel Technisch, Mavo

Cursussen:

Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud, Inzicht totale kosten levensduur van gebouwen (NEN), VCA VOL en diverse trainingen en cursussen voor het gebruik van Microsoft applicaties zoals Word en Excel.

Kennisgebieden:

Beheer en onderhoud, service, opzetten afdeling beheer en onderhoud, maken van begrotingen, aansturen buitendienst, meer en minderwerk en meerjaren onderhoudsplanning.

Werkervaring:

Deze ervaren bouwkundige heeft binnen een bouwbedrijf de afdeling service en onderhoud mogen opzetten en werd snel daarna teamleider van deze club. Deze projectspecialist heeft ervaring met het maken van begrotingen en offertes, het aanvragen en beoordelen van offertes, het overdragen van werkzaamheden richting de buitendiest en externe onderaannemers, maken van eindafrekeningen, meer- en minderwerk en het beoordelen en bewaken van meerjaren onderhoudsplanningen en begrotingen.

Persoonlijkheid:

Deze kandidaat is organisatorisch zeer vaardig, neemt zijn verantwoordelijkjheid, denkt in oplossingen en is resultaatgericht.
Hij is een echte netwerker en klantgericht werker die is staat is om meer werk binnen te halen voor de organisatie waarin hij werkt.

Inzetbaarheid: Deze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een rol als projectleider of senior werkvoorbereider beheer en onderhoud bij een bouwbedrijf of aannemer.


ga terug