Zoek Alle vacatures

Organisatieadviseur

Specialist in Talentmanagement

Werkervaring:

Deze projectspecialist is een autonome, onafhankelijk en bedrijfskundig ingestelde HR Professional. Naast zijn opleiding Insead Strategic HRM & Economics en HBO Personeelsmanagement is hij in diverse HR-functies actief geweest bij gerenommeerde bedrijven in de ICT, zakelijke dienstverlening, productie en zorg. Daarmee heeft hij een relevante HRM-basis gelegd op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Door de combinatie van zijn opleiding en ervaringen kan hij snel en effectief ingezet worden voor HR-vraagstukken zoals het ontwikkelen en professionaliseren van HRM-beleid -en instrumentarium, invulling/waarneming van HRM-posities en leiderschap-, talent- en teamontwikkeling. Hij is in staat om gedurende de activiteiten zowel bijzonder effectief en daarmee van toegevoegde waarde te zijn als een (extra) positieve bijdrage te leveren aan zijn (tijdelijke) omgeving. Binnen diverse organisaties heeft hij een aantal projecten/veranderingen met succes doorgevoerd zoals het performance management systeem en het talent management- en management development programma.

Naast zijn brede kennis en ervaring onderscheid deze professional zich door zijn enthousiasme, sterke relatiemanagement en het vermogen om daarmee mensen en processen te mobiliseren. Zijn 'open mind' en 'can do-mentaliteit' maken dat hij zich gemakkelijk aansluit bij zowel directie/bestuur als bij uitvoerend personeel. 'Peoplemanagement' is zijn vak, maar ook een persoonlijk talent. Verder is hij een teamworker, communicatief vaardig, pragmatisch van aard en heeft hij een sterke impact. Hij geeft op een natuurlijke manier leiding en sturing aan mensen en projecten, is hierin gericht op persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers maar wel doelgericht en resultaatgericht. Hij is iemand die de niveaus binnen HR Management (Strategisch, tactisch én operationeel) goed in beeld blijft houden. Hij zal geen beleid ontwikkelen waar in de praktijk niets mee kan worden gedaan en zal erop toezien dat zaken goed worden geïmplementeerd en geborgd.


ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.