Zoek Alle vacatures

Waarom geen strakke planning mogen verwachten voor bijzonder complexe technische projecten?

Daarom is er Wim Mühlenbruch.

REEF-projectspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring binnen uw vakgebied én met projectmatig werken. Daardoor brengen ze niet alleen vernieuwende kennis en ervaring, maar weten ze ook hoe zij uw projectdoel met verve én binnen de gestelde termijn halen. Graag stellen we u een projectspecialist voor die beschikbaar is voor een nieuw project: senior projectplanner Wim Mühlenbruch.

Daarom kijkt Wim over (functie)grenzen heen

Wim legt onder meer circa 18 jaar ervaring als werkvoorbereider, 10 jaar als projectplanner/projectcostcontroller, 5 jaar als assistent-projectleider en 4 jaar als senior calculator in de waagschaal. Zijn ervaring deed hij op binnen de E&I en werktuigbouwkunde en op het gebied van marine & offshore, petrochemie en farmaceutische industrie. Wim is een expert in het opzetten en onderhouden van complexe projectplanningen en is allround inzetbaar en bedreven in diverse functies binnen een projectteam. Hij durft dus over de grenzen van zijn eigen functie heen te kijken en heeft scherp zicht op hoe hij voor u de grootste meerwaarde realiseert. Hij keek ook letterlijk over de grenzen, want hij voerde projecten uit in Nederland, België en Libië voor bedrijven zoals Cofely Energy & Infra, Cofely Utiliteit, Cofely West Industrie en het Vlaamse M+W.

Daarom verzorgt Wim software-implementatie én voortgangsbewaking

Wim was betrokken bij de implementatie van Navision, SAP en Acto. Voor Navision werkte Wim mee aan het opzetten en inrichten van de calculatiemodule. Bij de implementatie van SAP en Acto testte Wim de projectcontrol. En de gebruikers van deze programma’s mochten rekening op een gedegen training die Wim gaf. Bij voorgaande projecten was Wim verantwoordelijk voor het opzetten van diverse planningen (EPC), verwerken en analyseren van de voortgang, rapporteren aan het projectmanagement en het geven van terugkoppeling aan de gesprekspartners. Als opdrachtgever mag u ook rekenen op Wims gedegen en betrouwbare advies aan projectteams.

Daarom is Wim direct productief en positiefkritisch

Dankzij zijn ervaring kan Wim snel een beeld te vormen van de inhoud van een project. Hierdoor is hij direct productief binnen uw project. In een team is Wim zeer sociaal: hij communiceert prettig, is behulpzaam en collegiaal. Doordat hij ook analytisch sterk is en positiefkritisch, stimuleert hij de ontwikkeling en bijdrage van andere teamleden. Wim is flexibel en kan ook goed zelfstandig aan de slag.

Praktisch

  • Regio Rotterdam met de bereidheid om te reizen
  • 40 uur per week
  • Vanaf 14 november beschikbaar

Wilt u meer informatie over REEF supply chain? Of wilt u kennismaken met een REEF-projectspecialist? Neem dan contact op met Thomas Moonen, projectmanager REEF supply chain, via t.moonen@reef.nl of 06 523 37 278.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.